About

 Goedendag!

Ten eerste wil ik jullie welkom heten op mijn Blog. Mijn naam is Melanie Otto, een 19-jarige studente uit Zevenbergen.

ae55be00ed5c11e2b4cc22000a1fbe13_6

Vanuit mijn studie ben ik deze blog begonnen. Ik ben momenteel eerstejaars studente Kunst & Economie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Voor heet vak ‘Visieontwikkeling’ moet ik trends bijhouden die betrekking hebben met mijn afstudeerrichting. Bij mij zal dat Visual Arts & Design Management zijn. Op deze blog zul je dan vooral onderwerpen vinden, die met dit landschap betrekking heeft. Natuurlijk heb ik ook andere interesses en zal ik ook daarover bloggen! Naast het vinden van trends en ontwikkelingen in mijn afstudeerrichting, wil ik ook vooral leren hoe ik mijn gedachtes goed in woorden kan omzetten. Ik ben vooral iemand die spreekt in beelden i.p.v. woorden.

Maar waarom deze studie, Melanie?

Dat is een goede vraag! Toen ik begon als brugwup op het Markenhage College in Breda, wist ik nog niet van het bestaan van deze opleiding. Mijn keuze voor mijn middelbare school was vooral omdat het zich profileerde als cultuurschool, wat mij wel aansprak. Van jongs af aan heb ik al affiniteiten met cultuur. Toen ik moest nadenken over een vervolgstudie, dacht ik erover na om naar een kunstacademie te gaan. Uiteindelijk werd mijn passie voor mode overheersend en wilde ik eigenlijk Fashion & Branding gaan studeren op het AMFI in Amsterdam. Toen ik informatie over deze opleiding online aan het zoeken was, zag ik op een forum een post van een meisje dat ze Kunstmanagement als tweede keuze had. Ik ben toen gelijk meer informatie gaan opzoeken over deze opleiding en besloot dat dit veel meer bij mijn interesses paste. Ik was de talentloos voor de kunstacademie had ik al besloten, dus daar kon ik al een streep door zetten. Voor de opleiding Fashion & Branding, besloot ik om ook M&O te volgen op de middelbare school. Bij dit vak ben ik in aanraking gekomen met marketing en interne analyses van een bedrijf, wat ik ook enorm interessant vond. Toen ik hoorde dat Kunstmanagement alles gaf wat mij echt interesseerde, besloot ik dan ook om me op te geven voor de Decentrale Selectie ervoor en ben ik er glansrijk doorheen gekomen!

En tot op de dag van vandaag, mag ik me een trotse studente Kunst & Economie noemen! Ben altijd nog blij dat ik op deze school zit en hoop dat ik de komende jaren er nog op mag zitten, op reis naar mijn Diploma!

OMG wat tof! Wij willen nog meer van je weten!

Dat kan! ik ben op verscheidene Social Media platformen actief!

Twitter: @meltrose & @meisjesvandehku (voor de inside informatie over mijn opleiding)

Instagram: @murdirrty

Facebook: https://www.facebook.com/murdirrty

En desnoods kan je me altijd nog mailen op: melmelotto@hotmail.com

 

Advertisements